Η ανάρτηση στα social media που προκάλεσε σάλο

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που φροντίζει να αποφεύγει οποιαδήποτε προκλητική κίνηση, απασχολώντας τα Μέσα μόνο με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά της και την ίδια.

Παρόλα αυτά μοιράστηκε μία φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Χριστίνα λοιπόν από τη Νάξο, όπου βρέθηκε, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους.

Προφανώς η εν λόγω φωτογραφία είχε χιουμοριστική διάθεση, με τη Χριστίνα να γράφει στη λεζάντα «prepare for landing” και να κάνει mention τον μέλλοντα σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Μπορεί να έχει πολλούς followers στο Instagram και να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε προκλητική κίνηση, αποφεύγει να θίγει ευαίσθητα ζητήματα και γενικά προσπαθεί να απασχολεί τα Μέσα μόνο με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά της και την ίδια.

Παρόλα αυτά μοιράστηκε μία φωτογραφίαπου προκάλεσε αντιδράσεις. Η Χριστίνα λοιπόν από τη Νάξο, όπου βρέθηκε, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους. Προφανώς η εν λόγω φωτογραφία είχε χιουμοριστική διάθεση, με τη Χριστίνα να γράφει στη λεζάντα «prepare for landing” και να κάνει mention τον μέλλοντα σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους από τους οποίους την ακολουθούν και έσπευσαν να σχολιάσουν πως πρόκειται για μια επικίνδυνη κίνηση και πως θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα με αυτό που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα.

Φυσικά το αεροσκάφος δεν ήταν σε λειτουργία και η Χριστίνα απλώς πόζαρε μέσα στο πιλοτήριο παριστάνοντας τον πιλότο και με σβησμένη μηχανή και χωρίς φυσικά να μπορεί να χειριστεί το αεροσκάφος. Σε κάθε περίπτωση εμείς βρίσκουμε ότι τα γυαλιά τύπου aviator που φοράει στην εν λόγω φωτογραφία της πάνε πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Είμαστε στον αέρα! Σας καλωσορίζουμε στο Ράδιο Δίφωνο! Ένας διαδικτυακός σταθμός που εκπέμπει ελληνική μουσική όλο το 24ωρο on line και παίζει καθημερινά . Για να είμαστε η καλύτερη παρέα σας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές! Εδώ ξεκινάει ένας νέο κύκλος για το «Ράδιο Δίφωνο«

Κάλεσε τώρα

error: Content is protected !!